Skærmbillede 2014-02-26 kl. 14.10.46

Profil Af Boje Skytte

i 1949, som iøvrigt var året for etableringen af de 2 tyske stater Vesttyskland og DDR, blev Boje Skytte født på Lolland. Af øvrige spektakulære ting – borset fra denne fødsel – som skete dette år var strandingen af kaskelothvalen i Sønderho, USA trak sine tropper ud af Sydkorea og Nato dannes.

Boje Skytte som voksede op på en landbrugsejendom blev meget tidligt bevidst om, at jord, luft og natur var noget han ville vie sit liv til, og blev derfor landvæsenselev på Skovnæs Avlsgård ved Maribo, hvorefter han tog imod jobbet som arbejdende forvalter på Ersholm Avlsgård på Fyn, hvor man både havde markdrift, kvægdrift og svineavl.

Dette var dog ikke nok for den ambitiøse Boje Skytte, hvorfor han også gennemførte en driftslederuddannelse på Den Classenske Agerbrugsskole på Næsgård på Falster – man kan jo sige at han nu var tæt på sine rødder igen – men Fyn skulle da lige undersøges en gang til, hvorfor han efter endt uddannelse blev forvalter på Hverringe Avlsgård ved Kerteminde.

Men Lammefjorden skulle ikke føle sig for sikker for denne unge mands ambitioner, hvorfor Boje Skytte i 1974 tog ansættelse som forvalter på Stubberupholm, hvor også den store interesse for grøntsagsavl både blev tændt og animeret. Der gik således kun yderligere 9 år før Boje Skytte tog det store spring og købte Brogaard – i øvrigt naboejendommen til  Stubberupholm – så han havde længe haft et kærligt øje til denne ejendom.

Resten er en historie om kvalitet og fremgang, hvor Boje Skytte altid har sat kvalitet og kundetilfredshed i højsædet, hvorfor Brogaard i dag fremstår som en moderne veldrevet virksomhed med plads til både forretningsorienteret indsigt og også hjertevarme og god personalepleje.

I sin sparsomme fritid dyrker Boje Skytte Både Badminton og Tennis og er samtidig en stor støtte til den lokale Badminton- og Tennisforening.

© 2023 Brogaard - Coast
Theme design by Coast